Expositie Level5 in atelier KCN.

Open op zaterdagen en zondagen van 14-17 uur
10,11,17,18 december 2016 en 7,8,14,15, 21,22 januari 2017

Het fotokwintet Level5 (voorheen de 1e verdieping) bestaat uit een vijftal enthousiaste fotografen met een zeer uiteenlopende interessen die in huiselijke kring regelmatig elkaars foto’s bespreken. Het kwintet bestaat al bijna 10 jaar en wil met hun 3e expositie weer naar buiten treden.

Carol Olerud fotografeert sinds haar 12e jaar, en nu laat ze foto’s zien genomen aan de Belgische kust. De bezigheden van mensen in hun omgeving en wat er omheen gebeurt zijn onderwerpen die Carol interessant vindt.

John Roeleven heeft zwart/wit foto’s gemaakt in de voormalige gevangenis op het Wolvenplein Utrecht; Hij maakte deze foto’s omdat hij moest denken aan de gevangen die vroeger op deze plek gevangen zaten, luchtten, recreeerden etc.

Willem Wiersma laat straatfotografie zien:  In binnen- en buitenland ben ik op zoek naar opvallende momenten die ik op straat tegenkom. Soms is dat overduidelijk zoals acrobatische toeren door tieners, of straatportretten van bijzondere mensen. Op andere momenten let ik vooral op lichaamstaal of gezichtsuitdrukkingen. Daarnaast fotografeer ik 'normale' situaties die opmerkelijk zijn door prachtig licht of een ongewone compositie.

Ad Witte zijn foto’s zijn genomen op en rondom de Kampina, een natuurterrein in Noord-Brabant. Ze varieren van ruime landschapsfoto’s tot macrofoto’s van dit prachtige gebied met heide, bossen en vennen.”

Lia Hoogveld laat foto’s zien die een heel eigen sfeer ademen, soms met spiegelingen en of dubbelbeelden die een magische sfeer oproepen.