Lid/donateur worden

Werkend lid
Een kunstenaar kan na aanmelding en beoordeling van het werk werkend lid worden. Als werkend lid heb je de mogelijkheid te exposeren in de galerie en deel te nemen aan de jaarlijkse ledenexpositie. Je wordt betrokken bij activiteiten en ontvangt een uitnodiging voor iedere expositie-opening. Bovendien kun je deelnemen aan workshops en andere kunstprojecten. De contributie bedraagt € 20,-- per maand en een eenmalig inschrijfgeld van € 25,--. Het lidmaatschap is voor minimaal één jaar en loopt tot 31 december. 

Ondersteunend lid
Wie geïnteresseerd is in kunst en KCN kan ondersteunend lid worden. Als ondersteunend lid ontvang je uitnodiging voor iedere expositie in de KCN-galerie. Uiteraard ben je ook welkom om deel te nemen aan workshops en ledenbijeenkomsten. Als ondersteunend lid betaal je slechts € 10,-- per maand.
 

Donateur / Vrienden van KCN
Voor een bedrag van minimaal € 25,-- per jaar ben je donateur van het KCN. Je ontvangt dan een uitnodiging voor iedere expositie bij KCN en een korting van 20% op aangekochte kunst van KCN leden. 


Aanmeldingsformulier